Unde gasesc cele mai avantajoase locuinte de vanzare Brasov

Zona Brasovului a devenit una atractiva din punct de vedere imobiliar, odata cu aparitia in zona a numerosi investitori, dar mai cu seama a dezvoltarii acestei zone din punct de vedere turistic.

Alaturi de Sibiu, putem spune ca Brasovul reprezinta unul dintre principalii poli turistici ai momentului din centrul tarii, acestea devenind destinatii de vacanta si nu numai pentru o buna parte a romanilor si a celor din afara granitelor.

Prin urmare, urmarirea de locuinte de vanzare Brasov a devenit astazi o adevarata competitie, in conditiile in care investitiile in imobiliare au revenit pe un trend ascendant in ultima perioada.

Cum aleg insa cele mai bune locuinte de vanzare pentru mine? Sunt site-urile de imobiliare singurele repere pe care sa le luam in calcul sau avem si alte criterii de comparatie?

Iata doar cateva intrebari pe care si le pun cei care cauta locuinte de vanzare Brasov si la care vom incerca sa raspundem in cele ce urmeaza.

Cum aleg locuinte de vanzare Brasov la un agent imobiliar

Prima optiune pe care o avem atunci cand dorim sa cautam locuinte de vanzare este sa consultam site-urile specializate in imobiliare. Aici mai putem gasi anunturi date direct de proprietarii care doresc sa vanda ori sa inchirieze locuintele, avand posibilitatea de a negocia direct cu acestia.

Proprietarii care isi permit sa investeasca in difuzarea de anunturi in reviste sau pe site-urile specializate si care sa mai si cheltuiasca bani pe promovarea lor sunt insa foarte putini.

Acesta este motivul pentru care la rubricile de locuinte de vanzare Brasov, de exemplu, vom gasi foarte multi agenti si dezvoltatori imobiliari.

Din acest punct de vedere, putem spune ca nu mai avem posiblitatea de a negocia direct cu proprietarul, dar nici nu mai facem munca suplimentara de teren in identificarea unei locuinte, acest lucru fiind preluat de agentul imobiliar.

Este drept, pentru acest serviciu vom plati in final un commission, care difera de la o agentie imobiliara la alta. Castigul va fi insa de partea noastra, cata vreme vom scapa de corvoada negocierii directe cu proprietarii si a vizionarilor preliminarii in teren, fara sa cunoastem bine zonele si nici istoricul locuintelor.

Avantajul de a alege locuinte de vanzare de la dezvolator

De multe ori insa, agentul imobiliar este interest doar sa vanda cat mai mult si sa isi incaseze comisionul, fara a fi interest in vreun fel de aspiratiile tale. Din acest punct de vedere, una dintre optiunile demne de luat in calcul poate fi indreptarea spre un dezvoltator imobiliar.

Constructorii de ansambluri imobiliare au devenit in ultimii ani unii dintre principalii furnizori de locuinte de vanzare, oferind cumparatorilor numeroase facilitati.

Una dintre acestea o reprezinta posibilitatea achizitiei in rate direct la dezvoltator. Aceasta inseamna ca dezvoltatorul imobiliar se va ocupa in locul tau de relatia cu banca creditoare, astfel incat tu sa te ocupi doar cu procurarea actelor necesare si semnarea documentelor de vanzare-cumparare.

In plus, beneficiezi de garantia unei locuinte noi, construite dupa sandardele actuale de confort si siguranta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *