Oaza de liniste

maguraCand este ultima data cand ai avut parte de acest lux? Va fi mult mai usor sa te bucuri de un astfel de moment privat, daca aveti un loc special pentru a face acest lucru.
Cata prin casa un dulap de rezerva sau un colt linistit al unui dormitor sau birou, un loc unde nu vei fi intrerupt de un apel telefonic sau calculator. Fiti foarte atenti si unde puneti un scaun confortabil. Daca trebuie, pozitionati-l cu partea din spate a scaunului la mijlocul camerei, astfel incat sa puteti privi pe fereastra. Daca trebuie, taiati ramurile unui copac sau plantati o planta frumoasa la fereastra, dar asigurati-va ca atmosfera este linistitoare si nu distrage atentia. Asezati o masuta langa scaunul confortabil, una care este doar suficient de mare pentru o carte, o ceasca si o veioza. Nu fi tentat sa pui altceva pe masa. Nu vrei ca nimic sa-ti distraga atentia. Daca si tu gandesti camine, cu siguranta ca te vei bucura si de prezenta unui taburet, care sa fie confortabil. Si lasa la indemana un pulover moale de mohair, pe partea din spate a scaunului, sa fie in cazul in care vremea devine rece.
Odata inceput momentul de lectura, inchideti usa, opriti telefonul, puneti niste muzica instrumentala linistitoare si cititi. Si nu fi surprins daca atipesti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *