Invitatii Lasttorrents.org ex Bittorrents.ro

Invitatii Lasttorrents.org ex Bittorrents.ro prin PayPal

Dupa cum am zis si intr-un post ulterior Bittorrents.ro s-a mutat pe www.lasttorrents.org, de ce credeti ca s-a intamplat o asemenea schimbare ? Din dorinta de a realiza un venit de pe urma trackerului, un venit mai mare. Din mai multe motive domeniul .ro incetineste site-ul, respectiv trackeru, in a aduna persoane binevoitoare sa doneze pe PayPal. Romanii nu sunt inca la curent cu PayPal, chiar daca acest serviciu exista de ceva vreme, necesita card, iar cum multi romani nu detin carduri (sau bani sa bage pe carduri), nu pot folosii PayPal-ul.

Ideea este in felul urmator, isi cladesc o imagine in fata strainilor (aveau deja una, dar nu in fata la prea multi straini), chiar daca era unul dintre cele mai mari trackere din Romania (imediat dupa FDD 😀 ), acestia au nevoie de mai multi straini pe tracker. Multi stiu faptul ca strainiisunt binevoitori si doneaza, 1 $, 2$, 10$, 100$, etc. dar doneaza. Cu cat mai multi straini pe tracker, cu atat mai multe donatii.

Probabil vor implementa cat de curand acest sistem de donatii prin PayPal. Pentru poti ajuta cumparand un nu stiu ce cont, pe nu stiu ce site, si primesti nu stiu cate invitatii pe Bittorrents.ro, acum Lasttorrents.org.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *