Cum sa porti un costum

edNu purta tocuri care sunt prea inalte si nu iti confera un confort la mers. Parul va trebui, de asemenea, ingrijit cu stil. Luati cu voi un pieptene sau o perie in geanta pentru un retus rapid la toaleta, inaintea inceperii programului, daca acest lucru se impune. Aplicati un machiaj discret la locul de munca, fara a fi strident. Unghile trebuie sa fie curate si ingrijite. Asigurati-va ca nu sunt prea lungi. Mai apoi, imbracati-va ca pentru slujba dorita. Daca vreti un post de manager, atunci trebuie sa va imbracati ca unul.
Desi multi oameni traiesc cu ideea ca nu vor fi nevoiti sa poarte costum la locul de munca, acestia vor fi contrariati atunci cand unii angajatori vor impune un cod de imbracaminte, la un moment dat. Iar in ziua de astazi, din ce in ce mai multe companii care tin la imaginea lor au adoptat acest lucru.
Pe de alta parte, casual nu este totuna cu neglijent. Chiar si in aceasta situatie, hainele voastre ar trebui sa fie in continuare curate si calcate. Asta inseamna ca nu sunt permisi bligii rupti si nici tricourile. Indiferent de circumstante, evitati purtarea unor tricouri inscriptionate, ale caror mesaje arputea atrage atentia sau deranja colegii de munca.
In schimb, nu veti da gres cu o camasa sport, un pulover sau o bluza usoara.
Daca mergeti insa la o prezentare, atunci tinuta profesionala ar trebui sa fie una adecvata ocaziei si auditoriului.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *