Blogger Review – Oradeanul.com

Deja sunteti obisnuiti cu ideea de blog review, toata lumea face blog review, blogatu rupe norma pe tema asta, si altii … dar review unui blogger ? Aspectul sau, trasaturile lui … primul meu ales este Oradeanul.
De ce Oradeanul, pentru ca el era pe monitorul meu cand mi-a venit ideea, desigur era alaturi de alti bloggeri, dar pe el am vrut sa fac “testele” de rigoare.

1. Oradeanul.com Blogger Review

La prima vedere nu pare mai mult decat o persoana haioasa, o persoana cu care sigur, daca ai ajunge sa te cunosti, te-ai distra. Inaltimea lui dupa parerea mea ii da un atu pentru fata rotunda. Ochii mari ii ofera un avantaj pentru scrierile de pe blog :> . Nu am alte cuvinte de spus, nu prea am frecventat cu privirea scrierile lui pentru a-mi da cu parerea si despre
felul acestuia de gandire, desii eu nu-l frecventez sunt altii care o fac, zi de zi.
In prima poza observam cum oradeanului ii sunt puse “coarne”, hmmm inseamna asta ca el este persoana grupului pe care sunt facute glume ? Probabil ca da.
A 2 a poza este alaturi de cabral (glumita cu negru), acesta il priveste de sus chiar daca el incerca sa fie serios … tot haios a reiesit in poza !

Cu asta fiind spuse, a fost prezentat Oradeanul ca si persoana/blogger.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *